Sferafloors
ISP est le grossiste officiel pour Instalay en France et en Belux.
Door de jarenlange ervaring in de parketwereld met onze huidige parketzaak Intersfera Projects waren wij van mening dat er door de sterke evolutie van de harde en zachte vloerbedekking ook een noodzaak was aan een breder aanbod van ondervloeren welke ruim inzetbaar zijn bij de installatie van deze types vloerbedekking. Zo ontstand dan ook enkele jaren geleden de groothandel Sferafloors met als doel voor elk type van harde of zachte vloerbedekking een passende ondervloer kunnen aanbieden welke aan de gestelde technische voorschriften van uw specifiek project voldoet.
Bij het samenstellen van ons assortiment ondervloeren hebben wij steeds de hoogste eisen gesteld qua kwaliteit en prijs, wat geresulteerd heeft in diverse samenwerkingsverbanden met internationale producenten zoals o.a. Instalay.
Naast ons ruim assortiment ondervloeren hebben wij ook het Acoustic Cradle system van Instacoustic opgenomen in ons gamma dat inzetbaar is bij het het vervaardigen van een houten vloerstructuur (sportvloer, kantoorvloer) en terrasstructuur. Dit product combineert zowel de demping van het geluid en het zacht loopcomfort bij houten vloerstructuren of terrasstructuren.
Uiteraard kan u ook in de toekomst nog bij ons terecht voor uw parketvloeren, ook hier hebben wij enkele nieuwigheden in het assortiment opgenomen.
Graag willen wij u dan ook uitnodigen om onze producten te ontdekken op onze vernieuwde website.
Sferafloors Belgium